Υπαίθρια γυμναστήρια για πάρκα της πόλης

Thomas Breen | 22 Φεβρουαρίου 2023 9:06 π.μ

(4) Σχόλια | Δημοσιεύστε ένα σχόλιο | Στείλτε email στον συγγραφέα

Δημοσιεύτηκε στο: Πάρκα, Αθλητισμός

Φωτογραφία FitLot Ένα “υπαίθριο γυμναστήριο” της FitLot στο Όρεγκον. Έρχεστε σύντομα στο Elm City;

Μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Ορλεάνη ​”υπαίθριο γυμναστήριο” έχει βάλει στόχο να βοηθήσει τους παρκαριστές του New Haven να ιδρώσουν ενώ ασκούνται σε έναν από τους ανοιχτούς χώρους πρασίνου της Elm City.

Αυτή η εταιρεία ονομάζεται FitLot.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τακτικής μηνιαίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιτρόπων του Πάρκου την περασμένη Τετάρτη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FitLot Adam Mejerson έκανε λόγο για το γιατί η πόλη πρέπει να συνεργαστεί με την εταιρεία του για να διαθέσει χώρο δημόσιου πάρκου για τη δημιουργία κυκλικών υπαίθριων γυμναστηρίων 1.400 τετραγωνικών ποδιών.

Ο Mejerson είπε ότι η εταιρεία του έχει ήδη διευκολύνει τις δωρεές και έχει βοηθήσει στην κατασκευή ​”υπαίθριων πάρκων γυμναστικής” και στις 50 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Newington.

Αυτά τα κυκλικά πάρκα εξοπλισμού γυμναστικής περιέχουν ​”ένα συνδυασμό κινητών στοιχείων, εξοπλισμού καλαισθησίας, τεμαχίων που έχουν ρυθμιζόμενο μηχανισμό διάσπασης δίσκου” και ενσωματώνουν ​”στοιχεία καρδιο και στοιχεία προπόνησης δύναμης σε εξωτερικούς χώρους και διαθέσιμα για χρήση από όλους.”

«Αυτό είναι να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους ανθρώπους να περπατούν έξω από το σπίτι τους και να έχουν έναν ασφαλή, φιλόξενο χώρο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ασκηθούν», είπε.

Ο Adam Mejerson στη συνεδρίαση της επιτροπής πάρκων την Τετάρτη.

Ο Mejerson είπε ότι η FitLot ​”βοηθά στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τα πάρκα” για τις πόλεις με τις οποίες συνεργάζεται. Πρότασε τους επιτρόπους των πάρκων να συνεργαστούν με τη FitLot για να εντοπίσουν τα υπάρχοντα πάρκα του New Haven που διαθέτουν ήδη παιδική χαρά και όπου ​”ο εξοπλισμός γυμναστικής θα συμπλήρωνε πρόσθετες εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν.” Στη συνέχεια, η FitLot ​”αναλαμβάνει την ευθύνη ανάπτυξης” και θα χειρίζεται τη δωρεά εξοπλισμού και την κατασκευή του πάρκου.

Πόσο θα κόστιζε αυτό στην πόλη; ρώτησε ο γραμματέας της Επιτροπής Πάρκων Χάρβεϊ Φάινμπεργκ.

«Θα ήταν δωρεάν στην πόλη. Θα κάναμε το έργο συγκέντρωσης κεφαλαίων και ανάπτυξης και θα προσπαθήσαμε να βρούμε έναν φιλάνθρωπο υποστηρικτή», είπε ο Mejerson. Το μόνο που ζητά η εταιρεία του από τις πόλεις με τις οποίες συνεργάζεται, είπε, είναι να διατηρήσει μακροπρόθεσμα αυτά τα νέα υπαίθρια πάρκα γυμναστικής ​”όπως κάθε άλλη παιδική χαρά ή εγκατάσταση” που εποπτεύεται από ένα δημοτικό τμήμα πάρκων. ​”Θα βρίσκαμε υποστήριξη για όλες τις προκαταβολικές δαπάνες που εμπλέκονται.”

«Αυτό φαίνεται υπέροχο», είπε ο Επίτροπος Πάρκων Κένυα Άνταμς-Μάρτιν. Εάν η πόλη υπέγραφε, θα έφτιαχνε η FitLot αυτά τα γυμναστήρια σε ένα μόνο δημόσιο πάρκο; Ή πολλαπλά;

Ιδανικά ένα ανά γειτονιά ή ​”συμβουλιακή περιοχή”, είπε ο Mejerson. ​”Πραγματικά θα περιμένουμε όλους εσάς τοπικά να σκεφτείτε πού θα βρίσκονται αυτά τα πάρκα” καλύτερα. Είπε ότι αυτά τα γυμναστήρια συνήθως ταιριάζουν πολύ κοντά σε παιδικές χαρές δημόσιου πάρκου. ​”Μου αρέσει να πιστεύω ότι οι ενήλικες πρέπει επίσης να έχουν έναν χώρο δίπλα στις παιδικές χαρές για να είναι δραστήριοι και να ασκούνται”, είπε.

Πόσο μεγάλο χώρο χρειάζεστε για ένα από αυτά τα γυμναστήρια; ρώτησε ο Επίτροπος Πάρκων και Fair Haven Alder Ernie Santiago.

“Είναι μόνο 1.400 τετραγωνικά πόδια” και 42 πόδια σε διάμετρο, είπε ο Mejerson. Είπε ότι, όταν ενεργοποιηθούν πλήρως, αυτά τα κυκλικά πάρκα γυμναστικής μπορούν να έχουν 15 έως 20 άτομα να γυμνάζονται ταυτόχρονα, συνήθως με έναν προπονητή ​”που κρατά όλους να κινούνται γύρω από τον κύκλο. Είναι ένας υπέροχος οικοδόμος κοινότητας και παρέμβαση για τη δημόσια υγεία».

Πώς αντέχουν αυτά τα πάρκα και αυτός ο εξοπλισμός στις κακές καιρικές συνθήκες; ρώτησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Parks, David Belowsky.

«Είναι όλος χάλυβας με βαφή πούδρας», είπε ο Mejerson. ​”Έχουμε πάρκα στο Anchorage, στην Αλάσκα και στο Buffalo που έχουν εξαιρετική απόδοση. Είναι πραγματικά το αλμυρό νερό που είναι πιο ενοχλητικό» από οτιδήποτε άλλο.

«Δεν θα σκεφτόμουν κανένα σημείο σε απόσταση 500 μέτρων από αλμυρό νερό», είπε. Διαφορετικά, αυτά τα πάρκα είναι αρκετά ανθεκτικά.

Ενώ οι επίτροποι των πάρκων μίλησαν θετικά για την πρόταση, δεν ψήφισαν στο γήπεδο της FitLot πριν κλείσουν τη συνεδρίαση. Ένας εκπρόσωπος της FitLot δεν απάντησε μέχρι την ώρα της δημοσίευσης του άρθρου σε ένα αίτημα παρακολούθησης για σχολιασμό σχετικά με τα επόμενα βήματα της εταιρείας στα σχέδιά της να συνεργαστεί με το New Haven.

Related Posts

chevron

Benefit from the wonders of Krog Avenue

Krog Avenue is a small however mighty half-mile stretch of avenue that connects Inman Park to Cabbagetown. The road has a diverse historical past: what was initially…

Denby Fawcett: The Everyday Items We Should Preserve To Commemorate Getting Through Covid

Denby Fawcett: The On a regular basis Gadgets We Ought to Protect To Commemorate Getting By way of Covid

Yoga mats, sweatpants, face masks and photographs had been all a part of our survival methods. President Joe Biden declared the emergency part of the coronavirus pandemic…

17 Best Things to Do in Bartholomew County, IN

17 Greatest Issues to Do in Bartholomew County, IN

Bartholomew County boasts many desirable sights over 409 sq. miles, from the architectural wonders to its state and nationwide parks. With Columbus as its county seat, this…

6 marvelous homes with great kitchens

6 marvelous properties with nice kitchens

Santa Fe, New Mexico The chef’s kitchen of this Pueblo-style house is designed for entertaining, with two islands, counter seating, moist bar, wine room, and butler’s pantry….

15 Best Things to Do in Monongalia County, WV

15 Finest Issues to Do in Monongalia County, WV

Monongalia County, West Virginia, is the right vacation spot for vacationers searching for a very good time whereas enriching their minds. Whereas it’s the house of West…

A new home built at 9 Whittlesey Road, Newton is on the market for $ 3,099,000.

5 newly constructed houses that supply a lot of house in suburban Mass

In case you’re searching for a high-end, fashionable, turn-key single-family house that is not too removed from Boston, then one of many houses under could also be…