Το περιφερειακό συμβούλιο του Νιούαρκ και του Σέργουντ δεσμεύει σχεδόν 350.000 £ για τη βελτίωση των πάρκων και των χώρων παιχνιδιού σε όλη την περιοχή

Οι κοινότητες σε όλη την περιοχή πρόκειται να επωφεληθούν από μια επένδυση σχεδόν 350.000 λιρών για τη βελτίωση, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των χώρων παιχνιδιού στο πάρκο.

Αυτή την εβδομάδα το Περιφερειακό Συμβούλιο του Νιούαρκ και του Σέργουντ ενέκρινε σχέδια για την αντικατάσταση των παλιών χώρων παιχνιδιού με νέα, ευφάνταστα κομμάτια εξοπλισμού, καθώς και για να γίνουν όσο το δυνατόν περιεκτικοί για όλες τις ικανότητες.

Οι χώροι παιχνιδιού και τα πάρκα παρέχουν μια πολύ αναγκαία και πολύτιμη υπηρεσία, που προσφέρουν την ευκαιρία για καθαρό αέρα και άσκηση στο κοινό και τις οικογένειες.

Παιδικός χώρος στο Sconce & Devon Park, Newark. Φωτογραφία: Newark and Sherwood District Council. (62599000)

Δέκα πάρκα από όλη την περιοχή θα υποστούν βελτιώσεις, χάρη στην επένδυση.

Αυτά περιλαμβάνουν:

Sconce και Devon Park

Grove Street Play Area στο Νιούαρκ

Πλατεία Κλίβελαντ στο Νιούαρκ

Lincoln Road Recreation Ground Play Area στο Νιούαρκ

Mead Way Play Park στο Balderton

Turner Lane στο Boughton

Vicar Water County Park

Play Area Thorpe Oaks στο Coddington

Hillcote Drive στο Clipstone

Old Tannery Drive στο Lowdham

Παιδικός χώρος στο Sconce & Devon Park, Newark. Φωτογραφία: Newark and Sherwood District Council. (62598994)

Ο επικεφαλής του συμβουλίου, Ντέιβιντ Λόιντ, δήλωσε: «Αυτά τα σχέδια δεν θα είναι μόνο μια επένδυση στα πάρκα και τους χώρους πρασίνου μας, αλλά μια επένδυση στην υγεία και την ευημερία της κοινότητάς μας.

«Ακούσαμε τις σκέψεις σας σχετικά με τη σημασία αυτών των υπαίθριων χώρων και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε αυτές τις τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να τις απολαύσετε στο μέγιστο.

«Το να μπορούμε να απολαμβάνουμε υπαίθριους χώρους για δωρεάν οικογενειακή διασκέδαση, γυμναστική και χαλάρωση, ειδικά καθώς αρχίζουμε να περνάμε στους θερμότερους μήνες, είναι κάτι που όλοι μπορούμε να εκτιμήσουμε και ελπίζω να δω τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε με αυτήν την επένδυση .»

Ο κάτοχος χαρτοφυλακίου συμβουλίων για το Cleaner, Safer, Greener, Roger Jackson είπε: «Αυτό είναι μια καλή είδηση ​​για το συμβούλιο, επενδύουμε σε χώρους παιχνιδιού και εξοπλισμό για χρήση και παιχνίδι με τα παιδιά.

«Έχουμε ως συμβούλιο πολύ παλιό εξοπλισμό παιδικής χαράς γύρω από την περιοχή, που μετά από επιθεώρηση διαπιστώθηκε ότι χρήζουν επειγόντως προσοχής και πρέπει να είναι ασφαλείς για χρήση από τους ανθρώπους.

«Δεν υπάρχει εθνικό πρότυπο για τον εξοπλισμό παιχνιδιού, αλλά έχουμε ετήσιες επιθεωρήσεις ασφαλείας, όχι μόνο για τα δικά μας πάρκα παιχνιδιού αλλά και για τα τοπικά πάρκα παιχνιδιού της ενορίας.

«Δείχνει ότι στο μέλλον πρέπει να έχουμε ένα ταμείο ή κάποιο είδος μηχανισμού για τη μελλοντική συντήρηση του εξοπλισμού παιχνιδιού μας».

Παιδικός χώρος στο Sconce & Devon Park, Newark. Φωτογραφία: Newark and Sherwood District Council. (62598997)

Τα προτεινόμενα σχέδια πάρκων περιλαμβάνουν έναν νέο χώρο παιχνιδιού με θέμα το κάστρο στο Sconce και το Devon Park για να εναρμονιστεί με την ιστορία του Εμφυλίου Πολέμου του Newark, καθώς και την ανάπτυξη ενός νέου υπαίθριου γυμναστηρίου για να συμπληρώνει τις υπάρχουσες δραστηριότητες γυμναστικής και ευεξίας, όπως περπάτημα, τρεξίματα στο πάρκο. ή μικρά μαθήματα προσωπικής εκπαίδευσης.

Το ίδιο το πάρκο κατέχει την πράσινη σημαία, αλλά το συμβούλιο πιστεύει ότι εάν το πάρκο παιχνιδιού γινόταν από μόνο του πόλο έλξης, θα βοηθούσε να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή και με τη σειρά του θα βοηθούσε στη στήριξη της φιλοξενίας και των λιανοπωλητών της περιοχής.

Οι κάτοικοι θα μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τα σχέδια κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Sconce και στο Devon Park κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βρετανικής Εαρινής Εβδομάδας Καθαρισμού από τις 17 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Οι εξελίξεις θα υποστηρίξουν επίσης τη φιλοδοξία του περιφερειακού συμβουλίου να είναι καθαρότερο, ασφαλέστερο και πιο πράσινο, με τα υλικά για τα έργα να προέρχονται από ανακυκλωμένα προϊόντα, όπως μεταχειρισμένα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, απορρίμματα συσκευασίας τροφίμων και πλαστικές σακούλες.

Αυτή η προσέγγιση για τη βιώσιμη προμήθεια υλικών χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στην ανάπτυξη του κοινοτικού κήπου στη Βιβλιοθήκη του Νιούαρκ, στον οποίο κατασκευάστηκαν διάφορα χαρακτηριστικά με χρήση ανακυκλωμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένων νέων αποθηκών απορριμμάτων και ξενοδοχείων με σφάλματα από ξύλο με μύγες.

Related Posts

chevron

Benefit from the wonders of Krog Avenue

Krog Avenue is a small however mighty half-mile stretch of avenue that connects Inman Park to Cabbagetown. The road has a diverse historical past: what was initially…

Denby Fawcett: The Everyday Items We Should Preserve To Commemorate Getting Through Covid

Denby Fawcett: The On a regular basis Gadgets We Ought to Protect To Commemorate Getting By way of Covid

Yoga mats, sweatpants, face masks and photographs had been all a part of our survival methods. President Joe Biden declared the emergency part of the coronavirus pandemic…

17 Best Things to Do in Bartholomew County, IN

17 Greatest Issues to Do in Bartholomew County, IN

Bartholomew County boasts many desirable sights over 409 sq. miles, from the architectural wonders to its state and nationwide parks. With Columbus as its county seat, this…

6 marvelous homes with great kitchens

6 marvelous properties with nice kitchens

Santa Fe, New Mexico The chef’s kitchen of this Pueblo-style house is designed for entertaining, with two islands, counter seating, moist bar, wine room, and butler’s pantry….

15 Best Things to Do in Monongalia County, WV

15 Finest Issues to Do in Monongalia County, WV

Monongalia County, West Virginia, is the right vacation spot for vacationers searching for a very good time whereas enriching their minds. Whereas it’s the house of West…

A new home built at 9 Whittlesey Road, Newton is on the market for $ 3,099,000.

5 newly constructed houses that supply a lot of house in suburban Mass

In case you’re searching for a high-end, fashionable, turn-key single-family house that is not too removed from Boston, then one of many houses under could also be…